BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Hulubalang....

Nenek Marah Kalau Tak Klik!!!!

Sunday, September 18, 2011

Menjelang SPM~

assalamualaikum dan salam 1 malaysia..huhu lama tak update blog yang 1 ni..asek update blog yang terchenta dan terpaling serta semakin meningkat prestasinya ----> SAYANG KAMU

hak3..blog yang satu ni betol-betol la aku na wat lepas geram la..sebabnya prestasi dan reputasinya tak seTOP blog yang dua lagi..jadi padan muka ownernya iaitu aku MOHD FIKRI BIN AHMAD FAUZI...

tekanan dan segala bebanan mula menimbun tatkala pala da membesau bagai na meletop..ada je yang tak gheti-gheti na paham aku..time aku study ade je gangguan..bila aku tak study..macam la leteran dan tuduhan melulu yang dilemparkan ke atas muka aku yang berapa na hodoh ni (peqasan segak la kot).. :-p

cikgu pun makin giat memperlihatkan kehebatan masing-masing dalam perlumbaan "sapa bagi kerja sekolah paling banyak dan esok siap"..memey arrr~ syok gila~ pastu pi bilik kaunseling na cari ketenangan la konon-kononnya..namun segala tanggapan dan mimpi itu hanya sekadar propaganda yang takkan berlaku di dunia realiti ini (cewah..sasterik toi)..SPM lagi 57 hari..tapi rasa macam tinggal seminggu ja bai..adoyai~

dengan result trial plak yang celapak cam lori indah water..meningkatkan lagi tahap kekreatifan para guru untuk bagi kerja sekolah and latihan intensif yang menyengkakkan jiwa..huk3.. (T_T)

bila da last-last minit ni..tahap kefokusan aku yang ala-ala cyclopes ni mula la men-decrease-kan levelnya..sangat dan sungguh tak terdaya aku na dok dalam kelas lama-lama..lagi plak aku top student yang menjadi sasaran guru-guru dalam ketegori tak bebrapa mampu na dapat straight A..ok aku teghima..

lagi pun aku da janji ngan si 'dia'..yang aku akan belajar besungguh-sungguh..ok la..aku chow dulu..belambak lagi gheja aku ni..hak3..assalamuaalaikum..

Monday, July 18, 2011

Blogging Antara Fantasi Dan Angan-Angan 6 : Lamtak haku.Edisi (at the end of marimar)



assalamualaikum n salam penyatuan ummah..halo2...mai time TAGIH na update blog ni..1 hari ghasa na hentam 2 3 post..kalau mai time gedik mengeliat...sebulan sekali la kot..mengghilang ntah ke mana..

Blogger B : bukan nak kata la..tapi sunggoh!!
Blogger A : da realiti kehidupan MOHD FIKRI cam 2..
Blogger C : ta bek ooooo kutuk toke..dia kasi pancung kita mau hidup mana lagi bai??

SUNGGOH!! haha..pest time sokong C..ntah gapo..

today I would like to talking about~~ ma! ri! mar~~ aku bosan marimar~~ haha..try dengaq theme song dia tengok..betoi pa~~ lalalalala~~  ....orait2..bagi peminat telenovela kot..lamtak la..usah besedih yooo..because of ending yang happy..

Blogger B : bai...bahasa ape ko cakap ni bai??
Blogger A : ha'ah..ntah apa2 bahasa ko..

uke2..ai except it......lamtak la~~ la ni ceghita tu da abes..so..zip your mouth n ssssshhhhhhh~~ skang aku na cita pasal aku..kowang jangan memandai na nyampuk yer abang2 blogger yang tak berapa waras n abnormal yer..

selalu time balek skolah (dalam pukol 2:30) aku bawak mak cik aku ni a.k.a superbike aku a.k.a awek aku a.k.a CT110 dengan kelajuan 60-90 km/h jerr...tapi today..MARIMAR nyer pasal je..aku kasi latu a.k.a hantam itu mak cik sampai 120 km/h...miahaha..asa cam bawak kawasaki ninja lak kan...begegar seat moto..geli bontot bai...asa na terbang pon ada...selalu aku bawak slow setengah jam gak la na sampai umah..but today..mak cik aku menjalani intensif piston a.k.a injap mengejut..belaiu bejaya ditunggangi aku sampai umah dalam masa 15 minit..

Blogger A : perrggghhh!! baru la mantap derr..ni tak..40 km/h nenek aku bawak lagi laju...ni gambo beliau    apa macam?? ada brani??

oit..ganas siot..haha..sudah2..sesampai je aku kat umah a.k.a teratak damai indah family aku tu..rilex jap..bab bawu 2:50..nntah tetibe aku telelap..siot tol...sedar2 da maen citer tu..seb bek bawu sikit..aku pon bangun la n tepacak depan tv tu.....seksi giler...maw taw arr..marimar kan seksi..baghu la sama nek owang kata..

KUANG3~~

khusyuk giler..sampai tenganga mulut..miahaha..tengok scene marimar lawan angelica..geram siot..asa cam na sepak TV tu..haha....

Blogger A : yaaa!! dush3..pukoi lagi..haa!! cam tu..lagi2!!
Blogger B : zzzzzzzzz......
Blogger C : wuish~~ jahat ngat natang nih...

(kepal2 penumbok..,bengang ngan kmera jebon ni) gambaq x qlear plak..miahaha..hape haku kesah?? werrrkkk!! sniqi mau tengok arr..padan muke angelica..last2 mampos jatuh helikopter..da tu..kena makan ngan boya lak..yeeesss!!

Blogger C : uihhh~ sian kat dia noh
Blogger A : yesss!! padan muka hang..jahat ngat..
Blogger B : zzzzzz...

happy ending........

Paderi : sergio santibanez sudi kah engkau ambik marmar aldama sebagai isteri??

Sergio : ya bapak.. (hahaha..endon)

Marimar : yess!!    (sape lak bediri nih?? macam dok panggong la plak)

tudia la ceghetanya....tamatlah sudah~~ ceretera marimar~~ usah ditangisi cegheta lama..yang baghu sudah menanti..BELLA!! sepanyol version...cam tak best ja..

KUANG3~~

ok la...cakap banyak watpa kan..wat lenguh tangan n sendi2 femur n tibia aku ja...miahha..wa cabut dulu..jangan biarkan diri anda didendami..diidam tapa lagi..miahaha..assalamualaikum n babai...

Sunday, July 17, 2011

Blogging Antara Fantasi Dan Angan-Angan 5 : Lamtak haku.Edisi (kreatif giler)

assalamulaikum n salam syaaban...last preview sudah pasal exotic food...kali gua na cerita pasal kreatis aku yang na menjimatkan duit..hahaha..ok2..first of all..sorry banget sebab lame tak update blog ni...hak3..ape aku kesah?? bizi bai...sebenarnyerkan malas...werrkkk!! kalau tingin na bace kisah yang lalu sila tujun ke ---> AKU COMEL...today aku da modified aku nyer bag comey yang budak2 la pakai wat sumbat BATANG rokok di dalamnyer...padahal aku tak merokok pon...dont misunderstand yerr..aku guna beg ni as nak sumbat wallet aku yang tebai ngan syiling skupang2 nih..spek mahai aku yang mak aku kata cam apek tua..gara2 kantanya yang agak besaq..sayang aku lagi sakan..kata cam ikan..cedeyh...bio je la..hak3..yang pasti aku wat cam 2 disebabkan oleh pengokot beg 2 da nek CARROT......bughok bebenor..so aku da beli yang baru..tapi asa saynag lak nak buang yang ni..sebab body beliau still solid..so aku pon pikir la dengan otak yang dianugerahkan Allah S.W.T ni..last2 idea bernas muncul..

BINGGO!! kita kasi potong itu tali..kasi guna balik itu tali bikin tempat sangkut..haha..sempoi..operasi bejalan selama 45 minit..miahaha..laki menjahit..besa la..lembab..nak bantai ngan mesin x gheti..pakai tangan saja...miahaha..   kasi putun itu tali dulu..lighter mau layoq itu benang yang sudah kuar2..hahaha..sangat pandai ya..pastu putun itu tali bg jadi saiz yang lebih sexy n singkat..kasi jait kat BONTOT beg tersebut...da siap jahit..kebetulan ary ni ada pasar malam..kompenan n aksesori tambahan ada jual..miahaha..tunggu lagi...superbike a.k.a awek aku..mak cik CT110 ....pusing punya pusing..hampeh~~ ada 1 gerai ja yang jaul natang clip 2..2 pun tinggal 1 ja..coit...xpa2..aku pusing 1 round lagi..hampeh lagi~~ so tekadkan azam..

Aku : mak cik..bagi hat ni..(ngan muke yang sangat bengis)
Mak Cik : (bukak dengan cermat n masukkan dalam plastik)
Aku : berapa mak cik??
Mak Cik : 4 ghinggit..(kedah piau punya)
Aku : [hayam..natang camni pon 4 hinggit ka..(sambil bok kluaq 4 ringgit)]

habis2 sesi bejual beli..aku terus cabut..tup2 jumpa skandal lama...haha..lawak ja noh..i mean kawan sekolah rendah aku dulu...

Aku : amboi..wat x kenai aku bleyh noh...
Beliau a.k.a Linda : hehehe..hang pon x senyum kat aku...
Aku : watpa nak senyum kt owang yang x tengok kita (sambil wat muka ganas macho)
Beliau : hehe....
Aku : DALAM HATI : awat hg gemok sangat?? dulu melidi ja..angin tiup pun na teghebang..(nek tas superbike n belah dengan macho)

sampai ja dekat playground..acece..spoken bai...haha..ulang tayang balek..sampai ja dekat taman permainan..2 awek usya aku....aku pun dengan sangat tak berkemaluan menujahkan daya rintangan mak cik aku ni...agar tidak kelihatan kelibat2 mata yang sangat x bertamadun mengusya kepunyaan seseorang ini...hahaha..maw taw arr..kat baner ada gambaq... :-p

lepas siap pasang klip kat beg comey aku 2..hasilnya..................waaaaa...chantek..kan3?? jait tangan 2..sudah di uji..ternyata TAHAN LEBIH LAMA...hahaha..ok da...abes da citer bab betapa kreatis n n inovatis nya aku ni..dari bahan terbuang jadi bahan terbilang..miahaha..orait geng..cabut dulu..jangan biarkan dirianda tenggelam dalam era pembaziran~~~ ciao..

Wednesday, June 1, 2011

Blogging Antara Fantasi Dan Angan-Angan 3....

teghiak la...selama ni aku teghiak sowang2 ada owang amek kisah?? daaakkk...selama ni aku sedih ada owang amek kisah?? daaakkk....so perlu ka aku na amek kisah bila owang sedih atau na teghiyak??

Blogger A : klau di ikut kn..hg kena kisah gak...
Blogger B : klau hg amek kisah pon...apa yg hg dpt?? skit hati kn?? betoi dak??
Blogger C : dua2 betoi...

Blogger C...hg skong yg mna??

Blogger C : aku ikut malaysia..dasar berkecuali...miahahaa....

(kuangx3)

Tuesday, May 24, 2011

How To Make Facebook Yang Lembab Jadi Laju?? (edisi uninstall balik)

assalamualaikum dan salam ummah berbahagia...miahaha...aku da install NEW FACEBOOK yang konon-kononnya melajukan tu....ok...ia teruk...segala event buffday pa bala suma tarak...aku pon jenoh dok ghobek na uninstall balek natang nih....kalau ikut senang jer..so meh aku na nunjuk kek demo-demo hok duk nun jauh di mata...

ok first...tengok bucu skrin monitor korang tu...but makesure da bukak GOOGLE CHROME..maximize sekali taw...tapi kalu minimize pon ok gak...miahahaha...ok2..then tengok bawah tanda pangkah tu anda logo spana...tau sepana?? tak taw?? adeh..ape la deme nih...  ni ha SEPANA..miahaha..klik kat sepana tersebut...bukan gambo aku letak nih...logo sepana kat atas nun...then cari yang dyer tulis TOOLS..ok sua je kat situ...na klik pon suke ati korang la...then.............................bila da masuk TOOLS klik kat EXTENSIONS....then cari la mane natang tuh...then klik UNINSTALL jangan g klik DISABLE lak..tak der makna la cam 2...miahaha...suke aty korang la...asal kan anda bahagia..miahaha..

ok..tu la kot aku na post ary ni...na post bebanyak pon hampa bukannya na baca sangat...kan3?? bek ngaku..miahaha..wat eva la...n bagi sesapa yang na try install natang leyh klik ----> UBAT KUAT....ok guys...thats all for today..have a nice day n babai....


   ok ni ada tambahan sikit...ni la dyer contoh nyer..miahahaha...wat eva la...tata.....

Monday, May 23, 2011

Add Math Dan Kedunguan Aku......

   asslamualaikum dan salam kempunan bersama...miahahaha..tadi kat skolah kn3...kannnnnnnn...huh...kaaannnnnnnnnnn...aku x leyh dan RETI na jawab soklan add math...........giler cool....miahahaha...aku memang x target pom na jwab abes soklan giler 2..adoiiiiii....sape la pengasas add math ni..blog!!! search kt ggogle jap spe pengasas subjek GILLER KILLER ni....

adeh..panjang sangat la plak fakta dyer ni..aku pom bukan minat natang sejarah ni...

Blogger A : tanpa sejarah sape ko bahlol??

ok2 fine..aku terima..aku tak minat....gasak laaaa.....kalau anda beminat na merungkai mesteri sape yang mengasas natang ni...sila klik ---->>> KITER BAKO JE......ok...get ready untuk di maki oleh cekgu add math aku....antara ayat motivasi beliau "hampa kalau da tau bodoh...jangan masuk kelas sains..hampa da tau hampa bodoh..tapi hampa x mau ngaku yang hampa tu bodoh..hampa bodoh 2 kali" bagi dyer ayat motivasi la kot...tapi aku makan hati siot.....waaaaaa...pedih kot kena macam tu..miahahaha....pa pe je la....

aku da la lembab natang kira2 nih...hadoi...nape la kerajaan malaysia tetap kan untuk kelas sains amek ADD MATH..sabik tu la ramai yang semakin ADD MAD.....miahahaha...bagi yang boleyh bawak ok la..yang bengap macam aku nih?? tauk tepi la jawab nyer...adoi....ok la...pa pe hal aku citer agy yoo...and kalau na bace Blogging Antara Fantasi Dan Angan-Angan episode 2...klik sini ---->>  IM UGLY AND IM PROUD.....orait team..selamat jalan dan SELAMAT~~~  

Sunday, May 22, 2011

Blogging Antara Fantasi Dan Angan-Angan.....

ok......assalamualaikum dan salam penjanaan wang saku yang berkualiti..miahahaha...

Blog : hari bukan main tinggal aku bebulan..ni tehegeh2 asek na becretera....ape betol mamat psiko sowang nih??   

miahahaha..wahai blog yang aku..............arrrr...ape na kata erk?? cinta?? daaakkk...tu untuk isteri aku ja....arrrrrr...sayang?? dak gak kot...ok-ok..maybe ada skit sayang 2...

Blog : haaaaaahhhhhhh!!??  

jangan la over sangat blog..sayang aku 2 x la sayang gila-gila...miahaha...aku kata sikit ja kan...so stop acting nonsence la...ok aku paham hang just an application...but u can think right?? ok maybe im wrong...

Blog : pe hal mamat ni?? pejadah dyer cakap aku leyh fikri pe semua ni?? ape trick ko kali ni ha?? cecite-cecite......

  jadah ko blog..ko kutuk aku??!! sungguh durja perbuatan mu ini...aku delete kang.....

Blog : delete arrr..pe ko ingat aku heran sangat ngan ko punyer ugutan x bermoral 2?? pegi mati la ko...

sekali lagi.............tegamam...................................TIBA-TIBA !!!


video


blogg...ko kentut kan?? bek ko ngaku...

Blog : halooo...walaupun aku sekadar applikasi..tapi aku tetap ada maruah dan harga diri k..tolong laaa...so silly thinker....

tegamam lagi...............................pe hal asek aku je kena hentak betubi-tubi ni....weii blog...bek ko ngaku...yang kecik ke yang besar??

Blog : kecik........(tegamam)

haaaa..kantoi sudah.....akhirnya.....aku mampu menyenyap blog...miahahaha....